Projecten

Naast het vertegenwoordiger van studenten aan de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur, probeert FRiS ook enkele projecten te organiseren voor de studenten aan onze faculteit.

Heb je zelf een idee en/of voorstel voor een project? Stuur gerust een mailtje naar fris@ugent.be.

Image

Duurzaamheid

Vanaf het academiejaar 2018-2019 is binnen FRiS een werkgroep rond duurzaamheid opgestart. Hier brainstormen we over hoe we onze faculteit een duurzamere werking kunnen geven of studenten een duurzame mindset kunnen aanleren door middel van het onderwijs. Hiervoor zal een grootschalige enquête georganiseerd worden, hou dus zeker onze facebookpagina in de gaten!
Image

Mobiliteitsenquête

Begin academiejaar 2021-2022 organiseerde FRiS een bevragen onder de studenten over mobiliteit van en naar hun campussen. Eén van de oplossingen die hier vaak uit naar voor kwam, is een shuttle-bus tussen de verschillende campussen. Dankzij FRiS kunnen studenten nu ook gebruik maken van de shuttle-bus tussen campus Ardoyen en station Gent-Sint-Pieters, die voorheen enkel voor werknemers beschikbaar was. De abonnementen kunnen gekocht worden via VTK en kosten €25,40 per semester.